Voor werkgevers

Grote, maar ook kleine en middelgrote bedrijven kennen ons als een flexibele arbeidsbemiddelaar met gedegen kennis van de branches waar we actief in zijn. Daarnaast zijn we een gedegen partner als het gaat om arbeidsvoorwaarden en contractuele mogelijkheden voor uw (tijdelijke) nieuwe werknemers. 

Dat opdrachtgevers tevreden zijn over de (door ons aangebrachte) nieuwe werknemers blijkt uit de cijfers; “90% van de door Talent & Co gedetacheerde medewerkers krijgt een vaste dienstbetrekking aangeboden”. 

Opdrachtgevers krijgen een vaste consultant als contactpersoon en werken dus alleen met deze persoon en zijn team samen. Elke consultant van Talent & Co is gespecialiseerd in een bepaalde branche. De hoofdelijke focus van onze begeeft zich in de branches ICT, Engineering en Finance (zie ‘voor werkgever menu’ voor meer informatie). 

Bedrijven kunnen dus voor zeer specialistische functies bij ons terecht, maar ook voor algemene rollen en uitzendkrachten. 

Als bedrijf werkt het fijn met ons samen. We komen graag persoonlijk persoonlijk langs om de relatie te leggen en te verbeteren, maar kunnen ook telefonisch contact onderhouden over bijv. de kwalificatie van een vacature of inzet van een nieuwe werknemer. 

Urgentie procedure 

Onze interne organisatie is geheel gericht op de verdeling van inzet op basis van urgentie. Bent nu als opdrachtgever direct op zoek naar een (tijdelijke) werknemer en kunt u deze maar niet vinden? Wij nemen in overleg met u de voor ons (en de kandidaat) belangrijke criteria door. Dit gebeurt aan een de hand van een jarenlang getoetste en verbeterde kwalificatie methode. Vervolgens spreken we met u af wanneer de door u geselecteerde kandidaat op gesprek kan komen om daar vervolgens ons hele proces daarop aan te passen. Het resultaat is dat u binnen de afgesproken tijd een beroep kunt doen op meerdere geschikte kandidaten. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij uw contactpersoon. 

Wilt u als bedrijf eens met ons in contact komen hierover? Stuur een e-mail naar info@talentandco.nl met uw contactgegevens en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Detacheren

Talent & Co levert kandidaten voor diverse vakdisciplines en is een ervaren partij om uw flexibele inleen te faciliteren. Talent & Co en haar payrollpartner is VCU, NEN en ABU gecertificeerd en kan zodoende alle vormen van projectmatige contracten faciliteren.

Werving en Selectie

Talent & Co levert kandidaten op basis van een werving en selectie fee. Deze fee wordt betaald nadat u een geschikte kandidaat in dienst heeft genomen. Voor de periode van selectie tot uw besluit iemand in dienst te nemen betaalt u niets (no cure no pay). 

De hoogte van de fee is bepaald aan de hand van het salaris van de nieuwe werknemer. Dit vanuit de gedachte dat een kandidaat die meer verdient vaak ook lastiger te vinden is.

HR-diensten

Naast de reguliere diensten zoals voorheen benoemd, kan Talent & Co ook uw volledige werknemer administratie ondersteunen. Zo bieden wij payroll diensten, online urenregistratie en contractonderhandelingsdiensten.